Green Juice review: wat is de beste Green Juice?

Laatste update op 26 juni 2023

Met Green Juice krijg je snel jouw dagelijkse superfoods, algen, enzymen en andere voedingstoffen binnen.

Het is snel en makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is de mix aan een glas water of smoothie toevoegen en te roeren.

Er bestaan veel verschillende Green Juice merken. In dit artikel vergelijk ik 7 populaire Green Juice merken met elkaar.

Top 7 Green Juice producten*

Hieronder heb ik de voor- en nadelen van elk product op een rijtje gezet voor je. Zo kun je precies zien welke superfood mix je geld waard is (en het beste bij je past).

Dit is de top 7 van Green Juice producten:

1. Nutribites Green Juice

Het Nederlandse merk Nutribites heeft de beste Green Juice die ik ben tegengekomen. De juice is het rijkst aan superfoods van hoge kwaliteit en bevat de grote hoeveelheid vezels met 3,8 gram per dosering.

Ook vind ik de Nutribites Green Juice het beste smaken.

Nutribites onderscheidt zich met zijn green juice door gebruik te maken van gestandaardiseerde extracten. Hiermee ben je verzekerd van een hoge inname van krachtige voedingstoffen met elk sapje.

Zo bestaat het duivenpitextract in deze green juice voor 95% uit antioxidanten met een positieve werking op de gezondheid van onze cellen.

Ook bevat deze Green Juice veel probioticastammen (voor de darmen) met 15 miljard levensvatbare bacteriën per gram.

Opvallend is dat Nutribites Green Juice voor bijna 60% uit één van de krachtigste superfoods bestaat: tarwegras. Hierdoor is deze juice bijzonder rijk aan antioxidanten (zoals chlorofyl), aminozuren, vitamines en mineralen. Het is dan ook niet vreemd dat de juice een enorme gezondheidsboost geeft.

Aan de superfood mix van Nutribites zijn verder acerola kers, groene thee extract en ashwagandha toegevoegd. Ook dit zijn extracten (wat ik fijn vind omdat ik dan zeker weet dat er veel vitamines in zitten).

Door toevoeging van appel- en acaciavezels heeft Nutribites Green Juice maar liefst met 3,8 gram vezels per dosering (evenveel als 180 gram spinazie). Vezels zijn onmisbaar voor een gezonde suikerspiegel, maar ook voor je algehele gezondheid.

We hebben het probioticum in Nutribites Green Juice al even genoemd. Toch willen we nog even benadrukken dat dit een bijzonder probioticum is. Het is namelijk bestand tegen warmte en de inwerking van zure maagsappen, zodat je er optimaal van profiteert.

Nutribites Green Juice bevat ook een compleet enzymcomplex. Dit ondersteunt de vertering van eiwitten, vetten en koolhydraten in de maag en zorgt voor een verbeterde opname van vitamines en mineralen.

Kortom, een topproduct dat het geld meer dan waard is.

Een nadeel is dat deze green juice alleen verkrijgbaar is in een pot van 300 gram en dat Nutribites geen abonnementen service biedt.

Klik hier om de Green Juice van Nutribites te bestellen.

Voordelen Nadelen
10 gram per dosering Geen abonnementen service
Bevat 57% tarwegras Alleen in 300 gram verkrijgbaar
Gestandaardiseerde extracten
3,8 gram vezels per dosering
Bevat 10,3% Spirulina en Chlorella
Bijzonder werkzaam probioticum
Bevat Siberische ginseng
Breed spectrum spijsverteringsenzymen
Koolhydraatarm
Aangename smaak

2. Superfoodies Green Juice

De Superfoodies Green Juice is een goed product. Het is biologisch gecertificeerd en het SKAL-logo stond netjes op de pot van 150 gram die ik kocht voor deze review.

Superfoodies heeft begin 2019 een nieuwe formule uitgebracht. Het fijne aan deze green juice is dat er onlangs een laboratoriumtest is gedaan. Volgens de maker van deze green juice (Jesse van der Velde) is het product een bron van vitamine K, B9, B12 en C, en bevat het mineralen zoals natrium, magnesium, calcium en fosfor.

Alleen zitten er naar mijn mening te veel koolhydraten in. Je krijgt 6,9 gram koolhydraten binnen per sapje.

Ter vergelijking: per 10 gram green juice poeder bevat de Bulk Powders Complete Green 5,8 gram koolhydraten, en de Nutribites Green Juice slechts 2,2 gram koolhydraten.

Ondanks dat er relatief veel koolhydraten in de Superfoodies Green Juice zitten, is dit nog steeds een goed product gezien de samenstelling en ingrediënten. Ik raad je alleen af om grote hoeveelheden van dit product te nemen als je koolhydraatarm eet of weinig suiker wilt binnenkrijgen.

De Superfoodies Green Juice bevat spijsverteringsenzymen (amylase en protease) en bacteriële culturen (bifidobacterium bifidum en lactobacillus acidophilus). Deze green juice wordt aangeboden in handige abonnementen waarbij je maandelijks een pot krijgt thuisgestuurd.

Dan is er nog de smaak… Ik moet eerlijk zeggen dat ik de smaak van de nieuwe formule niet heel lekker vind. Naar mijn mening hebben andere merken qua smaak een streepje voor op die van Superfoodies. Misschien verandert dit nog… Smaken kunnen veranderen omdat het om echte voeding gaat.

Je kunt hier Superfoodies Green Juice bestellen.

Voordelen Nadelen
Bevat probioticum Geen gestandaardiseerde extracten
Bevat spijsverteringsenzymen Bevat relatief veel koolhydraten (6,9 gram per sapje)
Biologisch Smaak valt tegen
Geen vulstoffen
3,4 gram vezels per dosering

Update: Superfoodies heeft begin 2019 een nieuwe formule uitgebracht. Ik heb mijn review van 9 juni 2019 aangepast aan de hand van deze nieuwe formule. De informatie over Superfoodies Green Juice die voor 26 februari 2019 in dit artikel te lezen was, is niet meer van toepassing.

3. Amazing Grass Green Superfood Original

Net als de superfood mix van Nutribites bevat die van Amazing Grass tarwegras, Spirulina, Chlorella groene thee en acerola kers. Daarentegen is aan deze green juice gerstegras toegevoegd. Dit kan minder vitamines en antioxidanten bevatten dan tarwegras, maar meer eiwitten en het werkt ontzurend op je lichaam.

Daarnaast bevat deze superfood mix het adaptogeen maca en acai, wat een waardevolle toevoeging is.

Verder zijn er, net als bij andere green juices, gewone superfoods aan deze superfood mix toegevoegd. Uit de verpakking wordt alleen niet duidelijk om hoeveel echte superfoods het gaat en hoeveel gewone superfoods er zijn toegevoegd. Bovendien gaat het niet om gestandaardiseerde extracten, waardoor de werking van de superfoods sowieso niet zeker is.

De green juice van Amazing Grass bevat net als die van Nutribites een compleet enzymencomplex en daarnaast pre- en probiotica. Die laatste bevat alleen te weinig bacteriën (5 miljard) om goed werkzaam te kunnen zijn. Een gemiste kans is dat aan deze green juice geen adaptogenen zijn toegevoegd.

Goed is dat Amazing Grass zijn green juice heeft voorzien van lijnzaadpoeder en appelpectine vezels.

Amazing Grass stelt zelf dat de fijne maling zorgt voor een betere oplosbaarheid, beter mondgevoel en een betere opneembaarheid door het lichaam. Oordeel zelf, maar wat ons betreft staat deze green juice niet op nummer 1.

Je kunt hier Amazing Grass Green Superfood Original bestellen.

Voordelen Nadelen
Breed spectrum spijsverteringsenzymen Geen gestandaardiseerde extracten
Bevat pre- en probiotica 2 gram vezels per dosering
Bevat maca Geen aantoonbaar werkzame probiotica
Kleine verpakking
Bevat vezelformule

4. Bulk Powders Complete Green

Het is inmiddels een bekend gegeven: ook deze superfood mix bevat Spirulina, Chlorella, tarwegras, gerstegras en groene thee. Opvallend is dat deze green juice behoorlijk wat Spirulina en Chlorella bevat. Je zou dus een hoog ontgiftende werking verwachten.

Verder bevat Complete Green interessante ingrediënten  ̶ zoals insuline, kelppoeder, ginkgo en maca  ̶ alleen in zeer kleine hoeveelheden (1%). Van sumak zemelen en baobab is iets meer toegevoegd, dus dat verhoogt de antioxidatieve werking van dit product wel. Toch lijkt er – buiten de algen om  ̶ door Bulk Powders zuinig te worden omgesprongen met superfoods. Ook de hoeveelheid tarwegras valt tegen, die is slechts 7%.

Het grootste gedeelte van deze green juice bestaat uit gewone superfoods als broccoli en spinazie. Goed is wel dat de mix vezels bevat, alleen bevatten deze gluten. Dat is een groot nadeel, want veel mensen zijn gevoelig voor gluten zonder dat ze het weten.

Aan de superfood mix is ook erwtenproteïne toegevoegd, wat een verzadigd gevoel geeft en de opbouw en het herstel van de spieren ondersteunt. Verder zou ik van dit ingrediënt geen bijzondere werking verwachten omdat er relatief aan een gewone eiwitshake weinig proteïne in zit. De prijs van deze green juice is er dan ook naar.

Je kunt hier Bulk Powder Complete Green bestellen.

Voordelen Nadelen
Behoorlijke hoeveelheid Spirulina en Chlorella Mist enzymen om vitamines en mineralen op te nemen
Geen vulstoffen Bevat weinig tarwegras
Bevat ginkgo Mist pre- en probiotica
Kleine verpakking Bevat gluten (havervezels)
Ik vind de smaak tegenvallen

5. OrangeFit Greens

OrangeFit Greens kun je mixen door je water, shake, sapje of smoothie. Volgens de fabrikant zit deze green juice vol groenten, fruit, vezels en antioxidanten. Ook de hoeveelheid vezels per portie is hoog te noemen, evenals het aantal groente- en fruitsoorten.

Persoonlijk ben ik geen fan van de Orange Fit Greens formule: het bevat synthetische vitamines (dit raad ik af).

OrangeFit heeft bijvoorbeeld ascorbinezuur toegevoegd. Dit is een synthetische vorm van vitamine C.

Greens horen natuurlijk te zijn en dat is niet helemaal het geval bij OrangeFit. Ze hebben 30% van alle vitamines toegevoegd, waardoor je het beter niet kunt combineren met een multivitamine.

Ook zit er geen probiotica of enzymen in, waardoor je die daarnaast nog moet bij slikken om hetzelfde effect te krijgen als bijvoorbeeld Nutribites of Superfoodies.

Je kunt hier OrangeFit Greens bestellen.

Voordelen Nadelen
Bevat een behoorlijke hoeveelheid baobab Toegevoegde synthetische vitamine C
5,3 gram vezels per dosering Gedroogde en verpoederde producten in plaats van extracten
24 verschillende soorten groenten en fruit Mist probiotica
De smaak is fris en citroenachtig Bevat weinig Spirulina en mist Chlorella
Mist enzymen

6. Your Superfoods Organic Super Green Mix

Over de superfood mix van Organic Super Green Mix kunnen we kort zijn. Deze bevat net als veel andere green juices tarwegras, gerstgras, moringa, baobab, Spirulina en Chlorella. Ook is deze Green juice biologisch (het certificaat staat netjes op de verpakking).

Toch zou ik niet voor deze Green Juice kiezen. Het mist een hoop waardevolle ingrediënten die wel in andere merken zitten, zoals adaptogenen, enzymen, pre- en probiotica. De hoeveelheid vezels is oké, maar daarvoor hoef je deze green juice niet te kopen. Er zijn immers betere superfood mixen op de markt.

Je kunt hier Your Superfoods Organic Super Green Mix bestellen.

Voordelen Nadelen
Kleine verpakking Weinig vezels: slechts 1,84 gram per dosering
Biologisch Mist spijsverteringsenzymen
Bevat Spirulina en Chlorella Mist pre- en probiotica

7. It’s Amazing: Amazing Greens

Amazing Greens van het merk It’s Amazing (niet te verwarren met het andere merk Amazing Grass dat op nummer 3 staat) lijkt op het eerste gezicht veel interessante ingrediënten te bieden. Het heeft een hoog gehalte aan vezels en bevat een goede hoeveelheid tarwegras.

Net zoals veel andere green juices vind je overigens vooral tarwegras in deze superfood blend. Dan volgen al snel gewone superfoods als broccoli en spinazie.

Deze Greens bevatten spirulina en chlorella: een pluspunt.

Een groot nadeel vind ik de doorzichtige plastic emmer. Hierdoor wordt het poeder blootgesteld aan licht, wat de kwaliteit van de Greens kan aantasten. Als je deze Greens hebt, schep de inhoud dan over naar een dichte pot die geen licht doorlaat.

Verder bevat deze Greens geen probiotica en ook geen enzymen. Dat maakt dat ik niet super enthousiast bent over deze blend.

Je kunt hier It’s Amazing: Amazing Greens bestellen.

Voordelen Nadelen
Bevat een behoorlijke hoeveelheid tarwegras Meer gedroogde en verpoederde producten dan extracten
Bevat Spirulina en Chlorella Onduidelijk of de extracten gestandaardiseerd zijn
Levert 3,8 gram vezels per portie Mist spijsverteringsenzymen
Koolhydraatarm Mist pre- en probiotica
Bevat enkele interessante ingrediënten
Aangename smaak

Disclaimer

Deze vergelijking is geschreven op 26 februari 2019. Leef Puur Natuur geeft geen medisch advies. Raadpleeg voor de zekerheid een arts als er sprake is van een onderliggende klacht, een aandoening of twijfel. Controleer altijd de ingrediënten van een supplement en zorg ervoor dat er geen interacties zijn die het gebruik ervan ontraden bij bepaalde medicijnen, medische aandoeningen of intoleranties voor bepaalde stoffen. De prijzen, de samenstellingen van de producten en andere informatie in dit artikel kunnen in de loop van de tijd veranderen. Leef Puur Natuur geeft geen garanties voor de correctheid van de informatie uit dit artikel. Heb je een foutje gezien? Neem dan gerust contact met ons op. Zoals uitgelegd in het artikel beoordeelt Leef Puur Natuur de producten aan de hand van de genoemde criteria, maar bij het bepalen van de rangschikking geeft onze persoonlijke mening soms de doorslag. Bedrijven kunnen niet betalen om hun producten hoger te laten eindigen. Wel steunen bedrijven ons soms op andere manieren, bijvoorbeeld door deze pagina te promoten in zoekmachines of op andere websites. Als je op een link klikt op deze pagina, dan bestaat de kans dat ik hier een commissie aan verdien. Dit helpt mij onder andere om meer en betere reviews te maken en mijn kosten te dekken.

CONCLUSIE

Alle in dit artikel genoemde Green Juice producten zijn gezond, maar ze verschillen sterk in kwaliteit.

Op nummer 1 in mijn lijstje staat de Green Juice van het merk Nutribites. Ik vind deze het beste smaken en het heeft de superfoodmix waar ik naar op zoek ben. Zelf neem ik het in de ochtend met water zodat ik de rest van de dag kan profiteren van alle voedingstoffen.

Dit is overigens geen vervanging voor mijn ontbijt, ik neem het slechts ter aanvulling. Zou je de Green Juice mengen in een smoothie met de juiste producten, dan kan het wel als ontbijt gebruikt worden.

Neem je momenteel een andere Green Juice? Laat me het weten in de reacties. :)

*Dit advies is gebaseerd op de producten die op dat moment werden aangeboden. Dit neemt niet weg dat de samenstelling van een product kan veranderen en daardoor ook de informatie uit dit artikel. Als deze review van waarde is geweest voor je en je klikt op een link op deze pagina, dan bestaat de kans dat ik hier een commissie aan verdien.

Deel

Print

62 reacties op “Green Juice review: wat is de beste Green Juice?

 1. Lynda zegt:

  Hoi Margriete,

  Ik heb de nieuwe formule van het product niet kunnen testen, dus daar kan ik geen uitspraken over doen.

  Groetjes Lynda

 2. Maxine Rehl zegt:

  Ik ben hier eigenlijk ook wel benieuwd naar! Als je kijkt qua ingrediënten en vergelijkt met de nutribites. De smaak is in ieder geval prima, hij staat hier in de kast haha!

  • Lynda zegt:

   Hoi Maxime,

   Voor nu staat Nutribites voor mij op nummer 1, omdat het vooralsnog de meeste voedingstoffen bevat. Dit neemt niet weg dat een andere Green Juice ook gewoon gezond is. Ieder heeft zijn eigen voor en nadelen.

   Wellicht zal ik binnenkort ook de nieuwe formule testen en deze meenemen in mijn review.

   Groetjes Lynda

   • Vanessa Teune zegt:

    Hi Manon,

    Hartstikke goed; fijn dat het je bevalt. De andere green juices kunnen sporen van gluten bevatten, dus jullie hebben een goede keus gemaakt.

    Groet, Vanessa- Leef Puur Natuur

  • Vanessa Teune zegt:

   Hoi Helen,

   We zijn niet bekend met het product dus we hebben gekeken naar de informatie via de site. We zien dat er weinig ingrediënten inzitten en dat is op zich een goed teken (geen toevoegingen/ vulsel). Er wordt helaas te weinig inhoudelijke informatie gegeven over de ingrediënten waardoor we je niet met zekerheid kunnen vertellen of dit wel of niet een goed product is.

   Groetjes Vanessa

 3. Betty zegt:

  Wat vinden jullie van Ultimate Greens van Health Power. Deze is goedkoper dan Nutribites. Maar is die ook goed van kwaliteit? Op een label met ingrediënten na staat er er maar heel weinig informatie bij.

  • Vanessa Teune zegt:

   Beste Betty,
   Wat ik kan terugzien op de website is dat er in verhouding toch veel (verschillende) zoetstoffen inzitten. Iets wat bij een green juice niet de bedoeling is. Dat maakt het lekkerder maar niet gezonder.
   Groetjes, Vanessa

   • Betty zegt:

    Ik dacht al zoiets. Ook vond ik helemaal geen informatie of het wel biologisch was en geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten bevat. Deze dingen vind ik toch wel belangrijk in een green juice. Ook las ik in de reviews dat een aantal mensen het te zoet vonden. En ik persoonlijk houd niet zo van mierzoete drankjes. Dus ik ga het maar niet proberen.

 4. anna zegt:

  Heb per toeval nutribites ontdekt, nu gaan proberen, fijne om te lezen dat jullie hem als beste uit de bus laten komen, soms met al die nieuwe dingen, weet je niet wat je moet geloven, iedereen beweerd ze beste in zijn.
  erg benieuwd wat met mij gaat doen.
  ik kan eerst twee maanden vooruit.

   • Liselot Van der mei zegt:

    Gebruik je hiernaast ook nog een multivitamine (zelf gebruik ik die van Solgar) of andere supplementen zoals magnesium? Ik ben op een gegeven moment bang dat ik teveel neem!? Naast een gezond dieet. Of kan dat niet?

    • Vanessa Teune zegt:

     Hi Liselot,
     Nee, ik gebruik er zelf niets naast, behalve vitamine D in de winter. Een multivitamine kan er wel bij en extra vitamine C is ook prima als je dat nodig denkt te hebben.
     Je kan wel teveel nemen van bepaalde soorten supplementen zoals magnesium en vitamine B. Als je gezond en gevarieerd eet en/of een greenjuice of multivitamine dagelijks toevoegt dan zit je al goed.

 5. Helen zegt:

  Als vegetariër en fanatiek duursporter gebruik ik nu een supplement voor vitamine D12 (de niet-synthetische variant – de dosering weet ik niet zo snel), vitamine C (500) en in de wintermaanden vitamine D3 (25 ). Laten we aannemen dat het voor mij nodig is deze te gebruiken (om een andere discussie te voorkomen), hebben jullie er een mening over of een goede green juice deze supplementen kan vervangen?

  • Vanessa Teune zegt:

   Goedemorgen,

   Dank voor je vraag! Een goede greenjuice kan zeker heel veel supplementen vervangen, maar juist niet de vitamine D en B die je als vegetariër en fanatieke sporter nodig hebt. Dus het is zeker een supergoede aanvulling op het gebied van alle andere vitamines en mineralen.

   Groet, LPN

 6. Bart Denayer zegt:

  Er sloop een foutje in deze bespreking. Green Juice
  Bevat 1,96 gram suiker (afkomstig uit fruit)*
  ​Bevat 28,5 kcal waarvan 6,9% suiker afkomstig uit banaan, rode biet en blauwe bessen*
  Wat de smaak betreft hebben jullie het bij het rechte eind😉

  • Tahn zegt:

   Hi ! Doordat ik graag een green juice mee op mijn backpack reis mee wil nemen kwam ik via googlen op deze site terecht. Nu hoorde ik mijn collega’s laatst over greens van fittergy maar twijfel nu tussen deze en de nr 1 van jullie artikel. Wat zou de doorslag kunnen geven qua verschillen..?

   • Vanessa Teune zegt:

    Je kan kijken of er niet teveel suikers zijn toegevoegd en of de hoeveelheden van de ingrediëntenlijsten verschillen laten zien. Op de site van Nutribites zie je alle ingrediënten en de werking ervan. Dan kun je een vergelijk maken.

    Fijne reis alvast!
    Groetjes – LPN

 7. Bart Denayer zegt:

  Jullie geven veel belang aan de hoeveelheid suiker in de juices. Daarom vindt ik het vreemd dat er niet wordt toegegeven dat dit fout vermeld stond in de Superfood juice bespreking. Een percentage is niet een grammage. De Nutribites juice is inderdaad met voorsprong het lekkerste drankje, maar zeker ook het zoetste.

 8. Arjan zegt:

  Ik heb de Nutribites besteld! Maar ik vraag me wel af hoe Supergreens het doet! Ik twijfelde, en deze review heeft me bij Nutribites gebracht toch 🙂 Groeten!

  • Vanessa Teune zegt:

   Hoi Barbara,
   Die ken ik niet en hebben we niet getest dus daar kan ik verder geen uitspraken over doen. Als je er zelf een goed gevoel bij hebt dan is dat het belangrijkste.
   Groet LPN

 9. Vanessa Teune zegt:

  Hoi Zdeno,

  We hebben er geen wijzigingen in aangebracht of een nieuwe top 5 bekeken. Als we dat weer doen dan passen we het artikel natuurlijk aan.

  Groet LPN

  • Maarten zegt:

   Beste Vanessa, dank voor je review. Je lijkt in een van je berichten hier een vraag van “Sarah” te beantwoorden, maar ik zie verder geen bericht van Sarah hier boven. Ik zou graag een Green Juice willen gebruiken met ingredienten van Biologische van oorsprong. Ik kan op de website van Nutribites nergens vinden of hun product / ingredienten biologisch zijn. Jij schrijft hier dat het product inderdaad biologisch zou zijn, maar waar maak je dit uit op? Hoe weet je dit? Het staat niet op het etiket namelijk. Zou je dit nog nader willen verklaren? Of zijn misschien niet alle ingredienten Bio? Dankjewel.

  • Vanessa Teune zegt:

   Magnesium heeft weer andere dingen zoals calcium nodig om opgenomen te worden. Je kan dit dus beter uit voeding en een eventueel supplement halen.
   Groet LPN

  • Jacq zegt:

   Ik gebruik Green Juice van superfoodies. Ik vindt de smaak echt niet prettig en het went ook niet. Ik ga de volgende keer voor jouw nr 1 puur om de smaak.

 10. Eric Jansen zegt:

  Hoi Vanessa, Zou jij eens kunnen kijken en jouw mening geven over Healthboost Green Juice van Natuurlijkpresteren? Is deze slechter als Nutribites?
  Ik heb eea zitten berekenen, qua wat er in zit, en het lijkt elkaar niet veel te ontlopen.

  Dank, Eric

  • Vanessa Teune zegt:

   Deze ken ik niet. In het artikel lees je wat wij belangrijk vinden aan de green juice. Wellicht helpt je dat om te bepalen hoe je deze vindt.

 11. Cynthia zegt:

  De vitakruid supergreens en de nutribites supergreens wat is hier in het verschil? De supergreens van vitakruid zijn niet zo lekker van smaak , hoe kun je de samenstelling vergelijken welke is dan beter? Vitakruid of nutribites graag hoor ik het welke het beste is.

  • Vanessa Teune zegt:

   Je kan van beiden de etiketten online opzoeken (de ingrediënten zeg maar) en vergelijken. Het liefst wil je de variant zonder vulstoffen of toegevoegde suikers.

   • Cynthia zegt:

    Etiket van vitakruid vind ik wel maar de nutribtes niet, wel wat er in zit maar wil de hoeveelheid weten van hoeveel elke stof aantal mg of gr bevat en dat vind ik bij nutribites niet, dus dat weerhoud mij om de nutribes te bestellen, want zo kan ik niet goed vergelijken

  • Vanessa Teune zegt:

   Hallo Ernie,
   De greenjuice van Jesse van der Velde staat op de tweede plaats in ons vergelijk. Ook een hele mooie score dus 🙂
   Groet namens Leef Puur Natuur

 12. Ans zegt:

  Mijn orthomoleculaire huisarts had mij relive green van the Root brandd voorgeschreven. Omdat ik het nogal omslachtig vond om te bestellen ben ik op green juice van foodies overgestapt. Bij een kinesiologie test kwam naar voren dat die voor mij geschikter was. Jammer dat ik lees dat er veel koolhydraten in zit. Ik neem deze ook voor de enzymen en probiotica. Begrijp ik het goed dat die in de eerste niet zit?

 13. Margreeth Sjamaar zegt:

  Wij hadden altijd de Superfood green juice waar wel tevreden over waren. Vanwege dit artikel hebben we een keer Nutribites geprobeerd, maar de smaak viel ook tegen. Wat betreft de koolhydraten was het wel gunstig, maar we denken dat, omdat we het toch niet in grote hoeveelheden innemen, niet zoveel uitmaakt. Kortom we waren heel blij met de Superfood en denken we daarbij maar te blijven.

 14. Martijn Meeuwis zegt:

  Hallo Lynda,

  Bedankt voor je grondige vergelijking van verschillende Green Juice-producten. Als orthomoleculair therapeut vind ik het belangrijk dat mijn cliënten goed geïnformeerde keuzes maken over hun voedingssupplementen, zoals de keuze tussen verschillende Green Juice-producten. Ik ben het eens met je benadering van het analyseren van de ingrediënten en voedingswaarde.

  In mijn praktijk heb ik ook gemerkt dat het kiezen van de juiste voedingssupplementen een aanzienlijk verschil kan maken voor de gezondheid van mijn cliënten. Jouw artikel biedt waardevolle inzichten die ik zeker zal delen.

  Nogmaals dank voor je diepgaande analyse. Ik kijk uit naar je toekomstige artikelen!

  Vriendelijke groeten,
  Martijn Meeuwis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leef suikervrij programma

Al meer dan 12.000 tevreden klanten!

5/5

Al jaren de bewezen suikervrije methode waarmee je direct vet verliest, energieker wordt en een gezonder lichaam krijgt.

Gratis dagmenu

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het suikervrij dagmenu!

Heb je een vraag voor ons?

Neem nu contact op met Lynda!

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.

Bedankt! Je bent nu aangemeld voor de nieuwsbrief.

Leuk dat je het Leef Puur Natuur dagmenu hebt aangevraagd.

Het dagmenu kun je binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.

Met het dagmenu wil ik je kennis laten maken met het Leef Suikervrij programma. Ben je geïnteresseerd in een slank, fit en energiek leven? Bekijk dan deze pagina.