Recepten

Inspiratie nodig? Onze recepten zijn suikervrij, gezond en bevatten de juiste ingrediënten om je energiek en goed in je vel te voelen. Neem alvast een voorproefje op hoe lekker en simpel een suikervrij eetpatroon kan zijn. 

Recepten

Caesar pastasalade

Deze heerlijke Caesar pastasalade past perfect in een koolhydraatarme en suikervrije levensstijl. Liever zuivelvrij of vegetarisch? Ook daar is aan gedacht!

Salade met watermeloen en halloumi

Deze heerlijke lunchsalade met watermeloen en halloumi past perfect in een koolhydraatarme en suikervrije levensstijl. Liever zuivelvrij? Ook daar is aan gedacht!

Tabouleh met quinoa en hummus

Dit heerlijke lunch- en/of dinerrecept met tabouleh, quinoa en hummus past perfect in een koolhydraatarme en suikervrije levensstijl.

Biefstuk met chimichurri en groene asperges

Dit heerlijke dinerrecept met biefstuk past perfect in een koolhydraatarme en suikervrije levensstijl. Liever vegetarisch en/of zuivelvrij? Ook daar is aan gedacht!

Watermeloen-aardbeiensorbet met munt

Dit heerlijke tussendoortje met watermeloen en aardbei past perfect in een koolhydraatarme en suikervrije levensstijl.

Salade met venkel, sinaasappel en garnalen

Dit heerlijke dinerrecept met venkel, sinaasappel en garnalen past perfect in een koolhydraatarme en suikervrije levensstijl. Liever vegetarisch? Ook daar is aan gedacht!

Rijstwafel met avocado, ei en bieslook

Dit heerlijke ontbijtrecept met een rijstwafel, avocado, ei en bieslook past perfect in een koolhydraatarme en suikervrije levensstijl.

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.