Succesverhalen

Al meer dan 20.000 mensen maakten gebruik van onze producten en met succes! Lees de uitgelichte succesverhalen van onze cliënten van het Leef Suikervrij Programma.

Succesverhalen

Ceder viel 12 kilo af in 3 maanden

Ik voel mij nu veel energieker, fitter, vrolijker en vrijer dan voorheen en dat allemaal dankzij bewust letten op gebalanceerd en gezond eten. Daarnaast ben ik van overgewicht nu bijna op gezond gewicht, zonder heftig te diëten of jezelf uit te hongeren.
Succesverhalen

Hermien viel 13 kilo af in de overgang

Ik ben nu terug naar wie ik was en de 13 kilo die ik maar niet kwijt kon raken, zijn verdwenen. Superblij ! Vorige week begonnen met nieuwe kleding kopen voor de zomer inclusief bikini en korte broeken en leuke zomerhempjes YES!!
Succesverhalen

Het resultaat van Audrey en Wim-Jan na 5 maanden suikervrij eten

Wij spreken allang niet meer over een dieet maar een goed vol te houden levensstijl waarbinnen je heus af en toe ( stamppotje , worst e.d) kunt zondigen. Oh ja, de diabetes medicatie ligt er al weer af…
Succesverhalen

Stephien verloor 20 kilo en zit nu lekker in haar vel!

Ik heb beide programma’s gevolgd en het voedingspatroon is nu echt een gewoonte geworden. Ik heb het vrij goed onder de knie. Ik vind de menu’s en recepten goed te volgen.
Succesverhalen

Christina viel 25,5 kilo af en voelt zich heerlijk!

Dankzij Lynda en haar adviezen en motivatie heb ik zoveel nieuwe inzichten gekregen over voeding en hoe ik combinaties kan maken met allerlei groente, fruit, vlees en vis. I simply LOVE IT!!!
Succesverhalen

Silvia bereikte na jaren van jojo-en eindelijk haar streefgewicht!

Ik kom op de pagina van Leef Puur Natuur terecht en er gaat een wereld voor me open. Wat valt er ontzettend veel te leren over gezonden voeding. Ik volg challenge na challenge van Lynda…
Succesverhalen

Irma viel ruim 30 kilo af!

Na een bloedonderzoek kreeg ik van mijn verpleegkundige te horen dat de uitslag niet gunstig was, ik wist dat er iets moest veranderen. Toen ik begon woog ik 102 kilo. Het resultaat een jaar later..

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.