over ons

Leuk dat je onze pagina bekijkt. `We hopen je te inspireren en te motiveren om aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl. Neem een kijkje achter de schermen…

Wij zijn op een missie

Wij willen jou en de mensen in Nederland bewust maken wat voor impact gezonde voeding en levensstijl heeft op je gezondheid.

Door middel van onze programma’s en begeleiding willen wij jou helpen aan een gezond en energiek lichaam.

Dit is onze visie…

Eerlijkheid

Onze artikelen, informatie en programma’s zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en op onze ervaringen uit de praktijk. Hierdoor komen wij altijd tot het beste resultaat.

Als wij praten over bepaalde producten, dan doen we dit alleen omdat wij er 100% achter staan.

Puur natuur

Leef Puur Natuur staat voor een natuurlijke manier van eten. Dus geen maaltijd-vervangers en zakjes, maar een gezond voedingspatroon op basis van natuurlijke ingrediënten.

Bekijk ons aanbod recepten maar eens en oordeel zelf. Dit is wat ons betreft de enige manier om een langdurig en mooi resultaat te behalen.

Lange termijn visie

Wij geloven alleen in resultaat voor de lange termijn. Het gaat wat ons betreft niet om het plaatje aan de buitenkant, maar we focussen ons eerst op de binnenkant.

Want een gezond lichaam aan de binnenkant zorgt ook voor een stralend lichaam aan de buitenkant. Win – win als je het ons vraagt.

Verantwoordelijkheid

Wij laten je niet aan je eigen lot over en nemen onze verantwoordelijkheid. Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen je doel te realiseren.

Volg je het Leef Suikervrij programma? Ook dan vervalt deze begeleiding niet nadat het programma is beëindigd. Het is tenslotte ons doel dat jij de Leef Puur Natuur levensstijl voor altijd blijft volgen.

het team

Achter de schermen van Leef Puur Natuur bevindt zich een professioneel team bestaande uit verschillende voedingscoaches die voor jou klaar staan om je te helpen je doel te realiseren.

LYNDA

Oprichtster van Leef Puur Natuur

Ik wil jou ervan bewust maken wat voor impact een gezonde levensstijl heeft op je gezondheid en je helpen dit te integreren in het dagelijkse leven. 

VANESSA

Voedingsdeskundige

Met voeding kan je enorm veel bereiken. Zelf merk ik ook dat, wanneer ik gezond eet, ik op alle fronten beter in mijn vel zit.

ANA

Social media manager

Ik ben gedreven om meer mensen bewust te maken over voeding en levensstijl, omdat het een stukje kennis is die bij velen ontbreekt.

“Het drastisch terugdringen van je suikerinname heeft al snel een positief effect op je gezondheid!”

CHAREL

Operationeel manager

Als operationeel manager zorg ik dat alles op rolletjes verloopt. Zolang het maar uitdagend en divers is, ben ik erbij!

FEMKE

Gezondheidswetenschapper

Ik ben ervan overtuigd dat als je snapt hoe je lichaam werkt, het ook leuk en interessant wordt om je voeding daarop aan te passen.

JULIA

Receptontwikkelaar

Wanneer je je leefstijl aanpast en gezonder wil gaan eten, is het super belangrijk dat wat je eet ook lekker is, anders houdt niemand het vol.

“ Een gezonde buitenkant begint van binnen”

TINA

Voedingsdeskundige & tekstschrijver

Met het schrijven van teksten hoop ik zoveel mogelijk mensen bewust te maken van wat voeding kan doen met je gezondheid en deel ik graag mijn tips die ook jou zouden kunnen helpen.

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.