Hermien viel 13 kilo af in de overgang

Laatste update op 19 april 2023

Onze visie op een gezonde levensstijl werkte goed voor Hermien. Zij viel 13 kilo af terwijl ze in de overgang zat door anders te gaan eten. Ze startte met het Leef Suikervrij programma en behaalde dit mooie resultaat.

Het verhaal van Hermien

Mijn hele leven nog nooit gekampt met te veel kilo’s, hoe ik ook leefde en wat ik ook at en dronk. Het geluk zal voor een deel in de genen zitten plus dat ik geen zoetekauw ben. Keurig slank 65 kilo met 1,76 lengte.

Maar tegen de tijd dat ik in de overgang kwam (rond mijn 50e) veranderde mijn lijf… zonder dat ik dat wilde. Langzaam maar zeker kwamen er toch wat kilo’s bij. Je staat er in het begin niet zo bij stil en een paar kilo die kun je natuurlijk makkelijk verbloemen. Ik bleef gewoon sporten, ik at hoe dan ook niet ongezond. Maar de balans was weg.

Maar 7 jaar later, nog steeds in de overgang was mijn lijf 13 kilo zwaarder en herkende ik mezelf niet meer. Ik voelde me vreselijk. Alles, maar dan ook alles moest 3 maten groter gekocht worden. Een weegschaal heb ik nooit gehad en wilde me er ook niet meer aan wagen. Strakke kleding was vanaf deze periode uit den boze, buik over broekrand moest verbloemd worden. Bovenarmen, benen, achterwerk en borstpartij… niets was meer van mij. Ik voelde me totaal niet happy meer met mijn eigen lijf.

Totdat ik in oktober 2020 de knop omzette. Ik kocht het boek Leef Suikervrij en ja, ook een weegschaal, kreeg contact met een orthomoleculair diëtiste en stopte met wijn drinken op doordeweekse dagen.

Ik heb me vanaf dag 1 – en zeker in het begin – heel stipt aan het boek gehouden, moest mijn draai er ook in vinden. Wat een boodschappen en wat een tijd was ik kwijt in de keuken! In het begin liep ik daar heel vaak over te foeteren. Maar ja, het strikt volgen begon zijn vruchten af te werpen en dan ga je door he! Ik viel keurig gestaag af. Ben me vanaf dat moment 1x per week gaan wegen. De weegschaal is verbonden met een app dus ik zie ook alle waardes qua vetpercentage, vocht, BMI etc.

Ik kocht de extra menu’s bij, de wintereditie en Reken af met Eetbuien. Ik begon handigheid in het koken te krijgen, kreeg een ritme wanneer en hoe boodschappen te doen en samen met mijn man probeerden we alle gerechten. Verassende combinaties waar je zelf echt nooit aan zou denken bleken zalig te zijn! Hoe verder ik kwam in het programma, hoe lekkerder de gerechten werden. Wij zijn al niet van de aardappels, groente en vlees en deze gerechten sloten mooi aan op wat wij sowieso al lekker vinden. We eten gevarieerder dan ooit!

Ik ben nu terug naar wie ik was en de 13 kilo die ik maar niet kwijt kon raken, zijn verdwenen. Superblij! Vorige week begonnen met nieuwe kleding kopen voor de zomer, inclusief bikini en korte broeken en leuke zomerhemdjes: YES!!

Ik herhaal de weekmenu’s als ik weer door een editie ben en vul mijn eten aan met extra koolhydraten daar waar nodig. Ik mix nog steeds geen dagen door elkaar omdat het gewoon makkelijker is te weten, dat een dag ontbijt, lunch, diner in het boek, de juiste balans geeft wat betreft koolhydraten, eiwitten en vetten.

Dus superblij dat het nieuwe boek er nu is om weer zalige nieuwe gerechten te gaan proberen!

Dank jullie wel Team Leef Puur Natuur!!

Deel

Print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leef suikervrij programma

Al meer dan 12.000 tevreden klanten!

5/5

Al jaren de bewezen suikervrije methode waarmee je direct vet verliest, energieker wordt en een gezonder lichaam krijgt.

Gratis dagmenu

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het suikervrij dagmenu!

Heb je een vraag voor ons?

Neem nu contact op met Lynda!

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.

Leef Puur Natuur STOPT

Eén laatste kans om toegang te krijgen tot ons levenswerk. Alles van 9 jaar Leef Puur Natuur met 93% korting.

2 fysieke boeken – 6 online programma’s – +1800 Recepten – 
9 E-books – +60 Weekmenu’s – Livesessies – Challenges – Boodschappenlijstjes en meer.

TOTALE WAARDE : €957,50,-
Nu eenmalig €67,-

Bedankt! Je bent nu aangemeld voor de nieuwsbrief.

Leuk dat je het Leef Puur Natuur dagmenu hebt aangevraagd.

Het dagmenu kun je binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.

Met het dagmenu wil ik je kennis laten maken met het Leef Suikervrij programma. Ben je geïnteresseerd in een slank, fit en energiek leven? Bekijk dan deze pagina.