Frietjes: wie houdt er niet van? De frietjes van de snackbar kun je beter laten liggen. Ze bevatten ongezonde vetten en die komen je gezondheid niet ten goede. Deze gezonde variant is een goede vervanging!
Deze frietjes van zoete aardappel zijn verantwoord en lekker, en vormen een perfect bijgerecht tijdens het diner. Met een simpele salade en een stukje vlees of vis erbij creëer je een uitgebalanceerde, gezonde avondmaaltijd.
5 reacties op “Zoete aardappel frietjes”
Heerlijk! Iedereen (ook kinderen) vonden dit heerlijk! En zo eenvoudig te maken
hoe krijg ik de zoete aardappelfrietjes krokant?
worden bij mij slap of zwart.
Heb een electrische oven
Ja idd een slappe hap .
Of bitter doordat je het te lang probeert ze krokant te krijgen.
De zoeteaardappelfriet die je in de winkel koopt is dan ook behandelt met een laagje …jawel…. zetmeel om ze krokant te krijgen in het vet,olie.
Vraag me af proberen de schrijvers , bedenkers hun eigen recepten wel eens 😀
In het kerstmenu zeg je rechtstreeks op de plaat, hier moet je bakpapier gebruiken…wat is beter? Hoe worden ze knapperig?
Beiden kan hoor. Het bakpapier scheelt wel een schoonmaakklusje 🙂