5/5
20.000+ tevreden klanten!

al meer dan 20.000 mensen gingen jou voor!

OVER ANA

Social media manager

Mijn naam is Ana Franic en ik ben 34 jaar. Ik woon samen met mijn vriend, ons zoontje en onze enorm blije hond in Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond, koffietjes drinken met vriendinnen, lekker uit eten en drankjes drinken en ben ik groot Netflix fan.

Binnen Leef Puur Natuur verzorg ik alle social media uitingen op Instagram en Facebook. Ik zorg ervoor dat onze online community voorzien wordt van leuke en nuttige informatie én lekkere, gezonde recepten!

Tot ik met Leef Puur Natuur in aanraking kwam, wist ik intrinsiek wel dat ik meer uit mijn voedingspatroon kon halen dan ik deed, maar ik wist niet op welke manier. Ik ben gedreven om meer mensen bewust te maken over voeding en levensstijl, omdat het een stukje kennis is die bij velen ontbreekt.

"Als je niet weet dat het anders kan, blijf je altijd bij hetzelfde."

Het is te gek om mensen mee te nemen op de ontdekkingsreis naar een andere levensstijl en om de positieve verhalen van anderen te horen.Ik ben beter bewust van voeding en wat dit voor mij kan betekenen. Ik maak betere keuzes wanneer ik zelf kook, maar ook wanneer ik buiten de deur eet. Mijn vriend geniet daarnaast ook heel erg van de gezonde recepten, wat het koken extra leuk maakt.

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.

Bedankt! Je bent nu aangemeld voor de nieuwsbrief.

Leuk dat je het Leef Puur Natuur dagmenu hebt aangevraagd.

Het dagmenu kun je binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.

Met het dagmenu wil ik je kennis laten maken met het Leef Suikervrij programma. Ben je geïnteresseerd in een slank, fit en energiek leven? Bekijk dan deze pagina.