5/5
20.000+ tevreden klanten!

OVER FEMKE

Gezondheidswetenschapper

Ik ben Femke, eigenaar van een stel opstandige darmen. Hoewel ik ze soms vervloek, ben ik er gek genoeg vooral dankbaar voor. Dankzij mijn zoektocht naar het in balans brengen van mijn darmen doe ik nu namelijk het werk dat ik het allerliefste doe!

Dat werk is het uitpluizen van wetenschappelijke studies over de invloed van voeding en leefstijl op je lichaam. Welke voeding ondersteunt je lichaam bijvoorbeeld en welke voeding werkt je gezondheid eerder tegen? Met een proefschrift op zak en perfectionistische trekjes kun je ervan uit gaan dat ik dit uitzoekwerk met veel precisie doe.

Voor Leef Puur Natuur vertaal ik deze wetenschappelijke inzichten vervolgens in praktische kennis voor de verschillende leefstijlprogramma’s en -boeken. Dit doe ik met ontzettend veel passie, want ik ben ervan overtuigd dat als je snapt hoe je lichaam werkt, het ook leuk en interessant wordt om je voeding daarop aan te passen. Daar ligt dus voor mij een uitdagende taak!

“Ik vertel je graag alles over wat je bij biologieles over voeding had willen leren.”

Ikzelf zit zoveel lekkerder in mijn vel dankzij een verandering in mijn voedingspatroon. Dat gun ik jou ook! Daarom ben ik gedreven om mijn opgebouwde kennis zoveel mogelijk met je te delen. Kennis die je eigenlijk gewoon bij biologieles had willen leren. Hopelijk maak ik daarmee je leven een stukje fijner, onbezorgder en mooier.

Liefs,

Femke

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.

Leef Puur Natuur STOPT

Eén laatste kans om toegang te krijgen tot ons levenswerk. Alles van 9 jaar Leef Puur Natuur met 93% korting.

2 fysieke boeken – 6 online programma’s – +1800 Recepten – 
9 E-books – +60 Weekmenu’s – Livesessies – Challenges – Boodschappenlijstjes en meer.

TOTALE WAARDE : €957,50,-
Nu eenmalig €67,-

Bedankt! Je bent nu aangemeld voor de nieuwsbrief.

Leuk dat je het Leef Puur Natuur dagmenu hebt aangevraagd.

Het dagmenu kun je binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.

Met het dagmenu wil ik je kennis laten maken met het Leef Suikervrij programma. Ben je geïnteresseerd in een slank, fit en energiek leven? Bekijk dan deze pagina.