Een ideale manier om extra groentes binnen te krijgen; ook een perfect recept voor de kleintjes!
In dit recept maak je de bodem altijd vooraf en beleg je deze na het afkoelen met lekkere, lichte ingrediënten. Deze pizza kun je koud eten, lekker als lunch bijvoorbeeld!
Wil je een warme pizza dan kun je deze natuurlijk ook beleggen met wat courgette, tomaat, verse kruiden en mozzarella bijvoorbeeld. De pizza moet dan nog 15 minuten extra in de oven na het beleggen.
7 reacties op “Vegetarische pizza met bietenbodem”
Weer zo’n verrassend lekker recept! Echt de moeite waard en super makkelijk te maken
Superleuk Annemiek, fijn dat je er van geniet!
Gr. Vanessa-LPN
Kan deze ook in de vriezer?
Hi Anne,
Ja hoor, geen probleem. Je kan ook een paar bodems maken en invriezen om ze later te beleggen.
Geniet ervan!
Echt super lekker. Maar als diner eet ik dit in mijn eentje wel helemaal op 😱
Dat kan natuurlijk prima. Je kan de pizza ook delen met een soepje erbij bijvoorbeeld. Smakelijk!
De pizza zag er heerlijk uit maar de bodem was droog en had een muffe smaak. Exact het recept gevolgd. persoonlijk heb ik voor een andere topping gekozen.
Smaken verschillen. Helaas was dit recept voor mij geen succes.