Met dit recept maak je heerlijke lasagne boordevol groentes. Door het eten van dit gerecht krijg je verschillende vitamines en mineralen binnen die je lichaam gezond houden.
In een traditionele lasagne worden er lasagnebladen van tarwemeel gebruikt. In dit recept zijn de lasagnebladen vervangen door plakken courgette en aubergine, waardoor dit gerecht koolhydraatarm is. Deze lasagne is eiwitrijk door het gebruik van kipgehakt en hüttenkäse.
4 reacties op “Koolhydraatarme lasagne met aubergine en courgette”
Heerlijk recept, Lynda!
Een volwaardig, lichte en frisse maaltijd.
Zelf geprobeerd met plakjes jonge kaas (Gouda) in plaats van Hüttenkäse. Die stond niet in de winkel 😉
Bedankt om deze te delen!
Bij mij bleef de courgette en de aubergine te taai in de schotel, Ik denk dat ik gewone kaas lekkerder had gevonden dan huttenkase
Je kan het de volgende keer wat langer in de oven doen; dat kan nog weleens anders zijn. Gewone kaas is ook lekker maar wij kiezen hüttenkäse omdat het lichter is. Ricottakaas kan ook.
Groet LPN
Wat een toprecept, heerlijk gegeten, een blijvertje.