Transparantie

Wij geloven in absolute transparantie en vertellen je in dit onderdeel daarom graag over de inkomsten van Leef Puur Natuur. Zo krijg je een beter beeld van hoe de website te werk gaat. 

Door deze informatie te delen willen we je er opnieuw van verzekeren dat onze vergelijkingen betrouwbaar en onafhankelijk zijn.

Leef Puur Natuur wordt mogelijk gemaakt door twee primaire inkomstenstromen:

  1. Webshop. In onze webshop verkopen we boeken die we volledig zelf maken en uitgeven. Dit zijn op dit moment:

    – Leef Suikervrij ISBN 9789083223308
    – Het Suikervrije Receptenboek ISBN 9789083223315
    – GEZOND ISBN 9789090344935

    De verkoop van deze boeken helpt het bekostigen van Leef Puur Natuur. 

  2. Affiliates. 

De producten die we vergelijken verkopen we niet zelf. Wel kan het zijn dat, als je op de links drukt die in onze artikelen staan, we een kleine commissie verdienen. Onze partners hierin zijn onder andere bol.com, Awin, Tradetracker en Daisycon. 

Desondanks zullen we nooit producten aanbevelen waar we niet in geloven. Een plek op nummer 1, of zelf op de lijst, is niet te koop. Een aanbod daarvoor wordt dan ook niet overwogen. Andersom is een affiliate link nooit een vereiste om in onze teksten beoordeeld te worden. 

Daarnaast doen we niet aan advertorials, gesponsorde teksten met reclame die zich voordoen als (nieuws)artikel.  

Wel staan we altijd open voor nieuwe producten. Bedrijven kunnen bij ons altijd een verzoek doen om meegenomen te worden in onze vergelijkingen. Deze verzoeken worden kritisch beoordeeld, omdat we strenge voorwaarden hebben voor de supplementen die we testen. Over deze voorwaarden lees je hier meer.

Heb je andere vragen over de werkwijze van Leef Puur Natuur? Lees dan onze disclaimer of mail naar info@leefpuurnatuur.nl.