Over lynda

Oprichtster en eigenaar van Leef Puur Natuur

Al sinds ik, ongeveer 20 jaar geleden, op mezelf ging wonen, ben ik steeds meer gepassioneerd geraakt over koken. Eerst vooral snel en gemakkelijk en de afgelopen 10 jaar…

Maar ik vond het eigenlijk heel gek dat ik niet meer voor deze patiënten kon betekenen. In die tijd werd er tijdens de opleiding ook weinig aandacht besteed aan de oorzaken van deze ziektes.

Veel later werd er steeds meer bekend over de rol van voeding op het menselijk lichaam en mijn interesse was gewekt!

Ik ben mij hierin gaan verdiepen door de cursussen ‘Orthomoleculaire voeding’ en ‘Orthomoleculaire voeding voor kinderen en tijdens de zwangerschap’ te volgen.

Orthomoleculaire voeding brengt in kaart waardoor je lichaam uit balans raakt en wat je lichaam nodig heeft om weer zo goed mogelijk te functioneren.

“Het drastisch terugdringen van je suikerinname heeft al snel een positief effect op je gezondheid!”

Tijdens deze cursus werd mij veel duidelijk over de problematiek omtrent ons huidige eetpatroon: Het is één van de grootste veroorzakers van de Westerse ziekten waar veel mensen tegenwoordig mee te maken hebben.

Tijd voor verandering!

Ik heb, zonder enige zekerheid, mijn baan opgezegd en ben het bedrijf ‘Leef Puur Natuur’ gestart. Met trots mag ik zeggen dat ik sinds die tijd al veel mensen heb mogen helpen met het bereiken van een gezondere leefstijl en toekomst. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Ik ben in het jaartal 1985 geboren in Twente en heb daar tot mijn 21ste doorgebracht! Daarna vond ik Amsterdam toch een betere bestemming. Ik woon daar nog steeds met veel plezier, inmiddels samen met mijn vriend en geadopteerde Griekse hond Pepper.

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.