Inclusief begeleiding en toegang tot de community

Nieuw

De Natuurlijk Slank & Energiek leven cursus

Nooit meer goede voornemens, dit keer behaal jij blijvende resultaten: 

✔️ 48 Praktische video’s over doelen stellen, omgaan met stress, hormonen, levensstijl, routine en effectief afvallen.
✔️ Ontdek hoe gezonde gewoontes perfect in jouw drukke leven passen.

✔️ Je leert weekmenu’s samenstellen, hoe je snel gezonde maaltijden op tafel zet en je krijgt onze top 56 beste recepten.
✔️ Deskundige begeleiding van 2 gezondheidsexperts.

En nog veel meer! 

Nu tijdelijk 100,- euro korting

Van €197,- naar €97,-

Natuurlijk Slank en Energiek leven

Wist je dat… Slechts acht procent van de mensen zich aan hun goede voornemens houden? Dat bleek uit onderzoek van De Universiteit van Scranton (2023). 

De meeste mensen geven hun goede voornemens al op vóór 12 januari.

Wij vinden dat het niet alleen om afvallen draait. Het draait om het creëren van een gezonde leefstijl die je met gemak kunt volhouden. Gezondheid staat bij ons voorop en afvallen is daarvan het gevolg. 

Wij helpen je graag met je gezondheidsdoelen voor het nieuwe jaar.

Daarom hebben wij deze online cursus ontwikkelt waarin je alles leert over gezonde voeding en hoe je bijvoorbeeld gemakkelijk weekmenu’s samenstelt.

Je leert over gezonde maaltijd verhoudingen en ook over hormonen. Zo kom je er ook achter hoe je ervoor kunt zorgen dat gezond eten een positief effect heeft op je hormoonhuishouding. 

Kortom: een allround cursus met alles wat jij nodig hebt om blijvende gezonde gewoontes aan te leren, waardoor jij lekkerder in je vel zit, energieker wordt en een slanker lichaam krijgt. 

De 8 dingen die je gaat ontdekken...

Werkboek

Een voedingspatroon dat bij je past
Door middel van de video’s en opdrachten vind je een voedingspatroon dat bij jou past.

Hoe je gezond en energiek blijft op de lange termijn
Wij zorgen ervoor dat het voor jou veel makkelijker is om op de lange termijn gezond en energiek te zijn.

De kracht van je gedachten
Word bewust van je gedachten, en weet waar je het voor doet.

Hoe je omgaat met verleidingen
Zodat jij jouw doelen met gemak behaalt. Easy!

Praktische tips en tricks voor het bereiden van maaltijden
Ontdek handige keukengeheimen en praktische tips die gezond koken makkelijk en leuk maken.

Hoe simpel gezond eten kan zijn
Door onder andere onze top 56 beste recepten, weekmenu’s en meer..

Hoe je je hormonen in balans brengt
En houdt! Je hormonen hebben invloed op alles.

En nog veel meer!
Zowel onze deskundigen als onze community staan voor je klaar.

En deze gezondheidsvoordelen kun je bereiken...

Wij zijn op een missie...

Met behulp van deze cursus willen wij je definitief helpen bij het aannemen van een blijvend gezonde levensstijl. Geen diëten meer, maar voor altijd genieten van een gezonder, slanker en energieker lichaam.

Ontmoet Vanessa

Jouw voedingsdeskundige die je helpt jouw beste resultaat te bereiken.

Ontmoet Femke

De gezondheidswetenschapper die alles tot in de puntjes heeft uitgezocht en jou voorziet van de beste tips.

Deze onderwerpen worden behandeld:

Bestel Natuurlijk Slank & Energiek leven nu voor slechts ̶€̶1̶9̶7̶,̶-̶€97,-
(incl. begeleiding en community)

Wat je allemaal ontvangt:

Met 11 modules, 48 video's, receptenboek, werkboek, weekmenu's en meer..

En alle extra community-bonussen die daarbij horen

Waaronder: - Wat je moet doen als je stilstaat tijdens het afvallen - Extra diner- en snackrecepten

Je kan altijd bij ons ervaren deskundigen terecht, laat bijvoorbeeld je weekmenu checken, zodat je zeker weet dat je op de goede weg zit. 😍

Totale waarde €515,- nu tijdelijk €97,-

Eenmalig en inclusief begeleiding & alle bonussen. Geen verrassingen achteraf.

Veelgestelde vragen

Het programma start direct. Je krijgt gelijk toegang tot de video’s, community, weekmenu’s en recepten.

De cursus kun je volgen in je eigen tempo. Het theoretische gedeelte kun je snel doorlopen, maar het is de bedoeling dat je echt effectief aan de slag gaat om je gewoontes en levensstijl te veranderen, en dit kost natuurlijk tijd. Daarom heb je onbeperkte toegang tot de cursus en kun je deze ook meerdere keren volgen om het je echt eigen te maken.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die graag een gezondere levensstijl wil aannemen en de juiste hulpmiddelen daarvoor zoekt. Het is bedoeld voor mensen die duurzame veranderingen in hun levensstijl willen doorvoeren en niet op zoek zijn naar een snelle oplossing, bijvoorbeeld om snel gewicht te verliezen.

Je leert hoe je met kleine en eenvoudige aanpassingen een aanzienlijk verschil kunt maken voor je lichaam en gezondheid. We zien veel mensen die al jaren proberen af te vallen of op gewicht te blijven, maar het simpelweg niet voor elkaar krijgen.

Wat ons onderscheidt, is dat we je echt stap voor stap begeleiden en alle uitdagingen die je normaal gesproken tegenkomt, voor je wegnemen. Je krijgt daadwerkelijk alle praktische tools die je nodig hebt om veranderingen in je levensstijl door te voeren en te behouden. Bovendien bieden we online begeleiding door deskundigen, zodat je na aanschaf van de cursus niet in je eentje staat.

Afvallen is voor iedereen een persoonlijk proces waarop we geen eenduidig antwoord kunnen geven. Wat we in de praktijk hebben geleerd, is dat je per week tot wel 2 kilo kunt verliezen, maar dit hangt ook af van de veranderingen die je in je dieet aanbrengt.

Deze cursus is echter geen dieet; het is echt bedoeld als een verandering in levensstijl. Afvallen is zeker een gevolg, maar we streven niet naar snel gewichtsverlies. Met de duurzame veranderingen die je zult maken, kun je blijvende resultaten verwachten, en dat is ons doel. Je gaat werken aan een gezonder lichaam, wat automatisch leidt tot gewichtsverlies en een beter gevoel in je eigen vel.

We hebben hard gewerkt om de perfecte cursus te ontwikkelen waarop je onbeperkt toegang hebt. Dat betekent ook dat je altijd bij ons terecht kunt met je vragen en voor advies over jouw proces. Je kunt bijvoorbeeld je weekmenu met ons delen, en dan kijken wij met je mee om te beoordelen of je op de juiste weg bent. Het is voor ons van groot belang om deze ondersteuning te blijven bieden, want we willen niet dat je er alleen voor staat. Daarom is deze cursus iets duurder geprijsd, maar nog steeds relatief betaalbaar gezien de service die we je bieden.Voor alle cursusdeelnemers is er een online community beschikbaar, een soort forum waar je in contact kunt komen met andere deelnemers. In deze community kun je niet alleen al je vragen stellen en successen vieren, maar kun je elkaar ook ondersteunen wanneer je even vastloopt. Het deelnemen aan deze community is volledig optioneel. Je hebt de mogelijkheid om in contact te komen met andere deelnemers, maar het is niet verplicht.Fantastisch dat je hebt besloten om de cursus te volgen! Je kunt je hier aanmelden en meteen beginnen. Na je aankoop ontvang je onmiddellijk een e-mail waarin we uitleggen hoe de cursus werkt en wat je vervolgstappen zijn.

Onze 100% garantie

Onze garantie werkt heel simpel.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Stuur ons binnen 30 dagen een e-mail en je krijgt direct het volledige aankoopbedrag terug.

Bedankt! Je bent nu aangemeld voor de nieuwsbrief.

Leuk dat je het Leef Puur Natuur dagmenu hebt aangevraagd.

Het dagmenu kun je binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.

Met het dagmenu wil ik je kennis laten maken met het Leef Suikervrij programma. Ben je geïnteresseerd in een slank, fit en energiek leven? Bekijk dan deze pagina.