7 gezonde en suikervrije weekmenu's

5/5

Leef Puur Natuur heeft al meer dan 25.000 mensen geholpen

Afvallen en aan je gezondheid werken op deze simpele en effectieve manier. 

✔️ Alles is voor je uitgedacht in 7 simpele weekmenu’s
✔️ Je raakt overtollig vet kwijt in alle delen van je lichaam
✔️ Je geniet van heerlijke, smaakvolle maaltijden
✔️ Je voelt je snel een stuk energieker

19,-

29,-​

3 manieren waardoor dit
makkelijker wordt voor jou

Aan je gezondheid werken hoort leuk en makkelijk te zijn. Deze problemen ga je niet meer ervaren als je de weekmenu’s volgt:

1. Je hoeft niet meer na te denken over je maaltijden

Je krijgt 7 suikervrije en gezonde weekmenu’s vol met lekkere ontbijt-, lunch- tussendoor- en dinerrecepten. Inclusief handige boodschappenlijstjes om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

2. Je voorkomt hongergevoelens

De recepten in de weekmenu’s zijn rijk aan eiwitten die je goed verzadigd houden. Hierdoor loop je niet meer rond met een constant hongergevoel, maar wel met een goed gevulde maag vol met gezonde voeding.

3. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je wel het juiste eet

Als je de weekmenu’s volgt, dan weet je zeker dat je lichaam voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. De recepten zijn zo samengesteld dat het de juiste verhouding aan koolhydraten, vetten, eiwitten en vezels bevat en een flinke dosis vitamines en mineralen. Zo word jij gezonder, energieker en verlies je ongewenst lichaamsvet zonder dat je tekorten oploopt. 

Mieke en Ronnie behaalden mooie resultaten

Veelgestelde vragen

Na je bestelling ontvang je direct een mail waarin je het e-book met de weekmenu’s kunt downloaden. Niets ontvangen? Kijk dan voor de zekerheid even in je spam. Vind je het daar ook niet, mail ons dan even op info@leefpuurnatuur.nl.

Ja, dat kan zeker. De recepten zijn zo samengesteld dat je ongewenst lichaamsvet verliest.

Ieder lichaam is anders, dus hoeveel je afvalt is lastig te zeggen. Onze ervaring is dat deelnemers gemiddeld tot 2 kilo per week afvallen. 

Dit programma is geschikt voor iedereen die wil afvallen en/of gezonder wil leven. 

De recepten zijn geschikt voor het hele gezin, rekening houdend met persoonlijke behoeftes. Bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld, je kunt deze dus heel gemakkelijk zelf aanpassen. 

Wij vinden van niet. We hebben ons best gedaan om de recepten zo simpel, maar smaakvol, mogelijk te houden. Daar is Julia, de receptontwikkelaar van Leef Puur Natuur, erg goed in. 

Toch moet je dit zelf proberen om te ontdekken of de recepten uit de weekmenu’s voor jou simpel genoeg zijn. Je mag het vrijblijvend proberen door de 40-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. 

Daar hebben wij rekening mee gehouden. Bij elk recept dat vlees of vis bevat hebben we een gezond vegetarisch alternatief die goed past bij het recept. 

Dit programma is geen tijdelijk dieet, maar een levensstijl die voor altijd is. 

De dagmenu’s zijn zo samengesteld dat je alles binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft voor energie en verzadiging. Dat betekent geen hongergevoel, maar nog belangrijker, je loopt geen tekorten op. Daarom mag je deze manier van eten altijd blijven doen ten opzichte van een streng dieet waarbij je lichaam vaak voedingsstoftekorten oploopt. 

Onze 100% garantie

Onze garantie werkt heel simpel.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Stuur ons binnen 40 dagen een e-mail en je krijgt direct het volledige aankoopbedrag terug.

Bedankt! Je bent nu aangemeld voor de nieuwsbrief.

Leuk dat je het Leef Puur Natuur dagmenu hebt aangevraagd.

Het dagmenu kun je binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.

Met het dagmenu wil ik je kennis laten maken met het Leef Suikervrij programma. Ben je geïnteresseerd in een slank, fit en energiek leven? Bekijk dan deze pagina.